V društvo Gibanje TRS se lahko v skladu s statutom včlani vsakdo, ki sprejme External link opens in new tab or windowstatut društva Gibanje TRS  in External link opens in new tab or windowdogovor  ter namene, ki so, da se ustvari pozitivna klima sodelovanja in povezovanja posameznikov, nevladnih organizacij, interesnih skupnosti in civilne družbe z motivom povečanja blaginje naših ljudi in narediti Slovenijo bolj varno, zdravo in prijazno za bivanje, delo in sprostitev ter pomagati pri ozaveščanju javnosti in izvajanju projektov v ta namen.


Letna članarina za zaposlene je 20,00 EUR, letna članarina za študente in upokojence je 10,00 EUR, letna članarina za brezposelne je 1,00 EUR. Ker Društvo Gibanje TRS deluje v javnem interesu nam lahko namenite tudi 0,5 % dohodnine, kar storite preko obrazca, ki ga dobite pri FURSu. V kolikor želite nam lahko pišete na pisarna@gibanje-trs.si in vam bomo mi posredovali obrazec.


Letna članarina se poravna na račun številka SI56 6100 0000 3498 264, odprtem pri Delavski hranilnici d.d..


Člani pristopijo s External link opens in new tab or windowpristopno izjavo, ki se jo pošlje na naslov društva Gibanje TRS, Parmova ulica 41, Ljubljana ali skenirano na elektronski naslov pisarna@gibanje-trs.si.